lauantai 12. helmikuuta 2011

Sairaana

Ensimmäistä kertaa kuumeessa täällä. Katson "Brothers and Sisters":in ensimmäistä tuotantokautta ja ihmettelen ihmisiä ja heidän vaatteitaan, kun he juovat lattea pahvimukeistaan; viinilaseja ja keittiötä. En voi oikein ymmärtää, että jostain saa maitokahvia, hyvää viiniä ja uunissa paistettua ruokaa. Ero Los Angelesin ja Grand-Popon välillä on aivan mieletön... Ero Helsingin ja Grand-Popon välillä on aivan mieletön.

Kävin tänään lääkärissä kuoppaisen hiekkatien päässä pikkukaupungin laidalla. Lääkäri nauroi, että se olen minä tällä kertaa - en aina pelkän tulkin roolissa. Kaupungissa on myös kauppa, jossa on jääkaappi, jossa on joskus myynnissä jogurttia. Ostin cokista, joka maistui oudolle.

Illalla ajellaan uudelleen edestakaisin Grand-Popon ja Come:n lääkärin väliä, haetaan reseptejä ja käydään apteekissa. Valtatiellä on pilkkopimeää, niin kuin Suomessakin joskus. On mukavaa, kun aina ja joka paikassa ei ole sähköä. Pimeys on rauhallista.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Muistuu elävästi mieleen, kun itse pyörin Coméssa malariahöyryissä sairaalan ja apteekkien väliä. Ei ollut erityisen mukavaa puuhaa.
Toivottavasti paranet pian!

A-L kirjoitti...

Mut heleijaa valitsemallesi TV-sarjalle! Tästähän on ollutkin puhetta. Sata halausta, suukkoa ja <3 <3 <3
Sinun,